BLOG

Klikgebit in Amsterdam

3 september 2016 | Ron Steenkist

Klikgebit : een kunstgebit op implantaten

Volgens Kees worden bij Implantologie Amsterdam Zuidoost van Tandheelkunde Nellestein de beste kunstgebitten geplaatst. Kees vertelt over zijn succesvolle behandeling waar hij 2 kunstwortels kreeg.  Voor de behandeling was eten  in een restaurant een groot probleem. Nu ervaart hij zijn kunstgebit als een eigen gebit. Hieronder staat de video van het You Tube kanaal van Ron Steenkist. Bekijk hieronder de video van Kees en zijn pijnloze ervaring met tandimplantaten.

All-on-4

Ook een van de grootste implantaat firma’s van Europa, Straumann, heeft een mooi duidelijk filmpje gemaakt over implantaten. In dit filmpje wordt een zogenaamde All-on-4 geplaatst. Dit zijn  4 implantaten met daarop een vaste verschroefde brug of prothese.
Straumann film.

De kosten van en klikgebit.

Op de site van www.tandimplantaat.nl wordt een goede uitleg gegeven over de kosten van het klikgebit. Bij Implantologie Amsterdam Zuidoost werken we op deze wijze. We verzorgen het onderzoek en de aanvraag bij de zorgverzekeraar. De eigen bijdrage bedraagt na goedkeuring ongeveer 250 euro in 2016.

 

De kosten van een klikgebit variëren sterk per patiënt. De kosten hangen af van het botvolume van de onderkaak en bovenkaak, het aantal implantaten en of er nog tanden over zijn. Als voorbeeld: een overkappingsprothese op twee implantaten in de onderkaak en een nieuwe bovenprothese (in een niet verzekerde situatie) kost € 3.500 – € 4.500.

Vergoeding klikgebit door zorgverzekeraars

Als u nog geen kunstgebit heeft worden deze behandelingen doorgaans alleen gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar als u een uitgebreide tandartsverzekering heeft afgesloten. Vaak moet vooraf toestemming door u worden aangevraagd bij de zorgverzekeraar, nadat een begroting voor de behandeling is verstrekt en een behandelplan is opgemaakt ………………lees verder

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 020 7602882 of via deze website
« TERUG